FRA PRAKTIKANTER TIL LÆRLINGE

Vi har i dele af August og September, haft Stefan og Simon med ombord som elektriker praktikanter hos TS Tech A/S.

Stefan og Simon har gennemført deres grundforløb på elektrikeruddannelsen, men har endnu ikke fundet en læreplads. Under praktikperioden har Stefan og Simon fået læring fra nogen af vores erfarne elektrikere, hvilket har gjort dem endnu mere opsatte på, at deres valg af uddannelse er det helt rigtige.

Deres praktikforløb er gået rigtig godt, og vi har derfor indgået en uddannelsesaftale med begge 2.

“Det har været en fornøjelse at være i praktik hos TS Tech. Jeg blev taget godt imod fra jeg ankom den første dag, og er nu endt op med en læreplads, så jeg kan ikke være andet end tilfreds. Jeg er i den grad blevet udfordret under mit praktikforløb. Jeg var bl.a. med ude på et skib og hjælpe med til at trække kabler til en mobilisering, samt hjulpet med andre spændende opgaver. Derudover har jeg været med ude på diverse renoveringsopgaver, og til sidst arbejdet med forskellige ting hjemme på værkstedet. Jeg er kun blevet mere nysgerrig på at arbejde som elektriker, og jeg ser frem til at skulle tilbringe mine 4 års elektrikeruddannelse hos TS Tech A/S. Udtaler Stefan.”

Det er bestemt ikke sidste gang vi har taget praktikanter ind. Hos TS Tech arbejder vi fortsat på at gøre en indsats for praktikanter, og lærlinge.

Går du med en drøm om at blive industrielektriker, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os!

Besøg vores Facebook og LinkedIn:

Tidligere nyheder:

TS TECH A/S HAVDE BESØG FRA BORNHOLM

juli 31st, 2020|0 Comments

I marts 2020 havde vi fornøjelsen af ​​at være vært for 15 virksomheder fra Offshore Center Bornholm, som var meget interesserede i at høre om TS Techs historie, kompetencer og også om samarbejdet med de store vindmølleproducenter.