TS TECH A/S HAVDE BESØG FRA ESBJERG’S BORGMESTER

TS Tech A/S havde i går fornøjelsen af et besøg fra Esbjergs Borgmester Jesper Frost Rasmussen, altid et stort skulderklap når de folkevalgte interessere sig for de lokale virksomheder i kommunen.

Vi havde en god dialog omkring TS Tech A/S visioner, og ligeledes Esbjerg Kommunes – fokus var specielt rettet mod den grønne omstilling (vindenergi), og de datacentre som ønsker at etablere sig i Esbjerg kommune – og lige præcis de 2 områder har TS Tech A/S stor erfaring med.

Vores positive samarbejde med bla. Business Esbjerg, og forvaltningen var oppe og vende.

Vi kom ligeledes ind på vigtigheden af at den rette arbejdskraft/kvalifikationer er til stede lokalt, samt vores ansvar for dette i forbindelse med videreuddannelse af vores medarbejdere, samt ved selv at fortsætte det store stykke arbejde med at uddanne flest mulige dygtige lærlinge. ”Ud af 5 udlærte lærlinge i år har 3 modtaget fagets medalje, hvilket vi er meget stolte af her hos TS TECH. Det viser at den uddannelse og erfaring de får hos os kan stå sin prøve ved selv de største krav under uddannelsen udtaler Thomas Bech Sandholdt.

Læs mere om de 7 forretningsområder vi arbejder med, hos TS Tech A/S

Besøg vores Facebook og LinkedIn:

Tidligere nyheder:

TS TECH A/S HAVDE BESØG FRA BORNHOLM

juli 31st, 2020|0 Comments

I marts 2020 havde vi fornøjelsen af ​​at være vært for 15 virksomheder fra Offshore Center Bornholm, som var meget interesserede i at høre om TS Techs historie, kompetencer og også om samarbejdet med de store vindmølleproducenter.