DIGITALISERING


Se videoen og hør vores Direktør Thomas West tale om digitalisering og hvilke tiltag TS Tech gør for at blive mere digitaliserede.

TS Tech har gennemgået meget i 2017. Ledelsen er ændret og det blevet lagt vægt og fokus på flere forskellige ting. Blandt andet digitaliseringen er et nyt fokusområde, som har til formål at gøre virksomheden mere effektiv og moderne.

”De administrative og tunge manuelle opgaver, skal fjernes eller mindskes så meget det er muligt. På den måde får vores medarbejdere mere tid til at fokusere på opgaver der skaber værdi for vores kunder.” Siger Thomas West, Direktør, TS Tech.

Digitaliseringen indebærer bl.a. et forbedret dokumenthåndteringssystem, hvor medarbejdere slipper for at håndtere papir, og i stedet har det hele digitalt på deres iPad. Derudover, skal digitaliseringen også hjælpe med at afspejle i virksomhedens værdier og brand. Derfor er hjemmesiden også blevet opdateret til et mere moderne format.

Besøg vores Facebook og LinkedIn:

Tidligere nyheder:

TS TECH A/S BLIVER ISO CERTIFICERET

juli 22nd, 2020|0 Comments

Hos TS Tech A/S har vi valgt at blive certificeret i følgende 3 standarder - ISO 9001 kvalitetsledelse, ISO 14001 miljøledelse, og ISO 45001 arbejdsmiljøledelse. Vores CEO Thomas V. West fortæller om hvilken betydning dette har for vores virksomhed: