DIGITALISERING


Se videoen og hør vores Direktør Thomas West tale om digitalisering og hvilke tiltag TS Tech gør for at blive mere digitaliserede.

TS Tech har gennemgået meget i 2017. Ledelsen er ændret og det blevet lagt vægt og fokus på flere forskellige ting. Blandt andet digitaliseringen er et nyt fokusområde, som har til formål at gøre virksomheden mere effektiv og moderne.

”De administrative og tunge manuelle opgaver, skal fjernes eller mindskes så meget det er muligt. På den måde får vores medarbejdere mere tid til at fokusere på opgaver der skaber værdi for vores kunder.” Siger Thomas West, Direktør, TS Tech.

Digitaliseringen indebærer bl.a. et forbedret dokumenthåndteringssystem, hvor medarbejdere slipper for at håndtere papir, og i stedet har det hele digitalt på deres iPad. Derudover, skal digitaliseringen også hjælpe med at afspejle i virksomhedens værdier og brand. Derfor er hjemmesiden også blevet opdateret til et mere moderne format.

Besøg vores Facebook og LinkedIn:

Tidligere nyheder:

60.000W LED BELYSNING PÅ ESBJERG HAVN

november 14th, 2019|0 Comments

TS TECH er i samarbejde med Blue Water Shipping i gang med et kæmpe projekt på Esbjerg Havn, i projektet indgår en stor belysningsopgave, som løses i fællesskab med vores leverandør Solar Belysning.

DIGITALISERING

november 14th, 2019|0 Comments

TS Tech har gennemgået meget i 2017. Ledelsen er ændret og det blevet lagt vægt og fokus på flere forskellige ting.