TS TECH KØBER HANSTHOLM ELEKTRONIK

TS TECH har i en årrække været i rivende udvikling og med købet af Hanstholm Elektronik bliver TS TECH en af landet største, når det drejer sig om el- og elektronikservice inden for vind, industri, marine og offshore.

TS Tech har sin base i Esbjerg, hvor Hanstholm Elektronik siden 2012 har haft afdeling, og med købet udvides virkefeltet til Lindø Industripark, Thyborøn og Hanstholm, ligesom medarbejderstaben fordobles til ca. 80. Dermed bliver TS Tech en af landet største udbydere af el- og elektronikservice inden for vindenergi, industri, marine og offshore.

– Med opkøbet af Hanstholm Elektronik sigter vi efter at blive den førende partner for rederierne i Danmark. Vi ser stærk synergi mellem de to selskabers faglighed, og vi glæder os til at komme i gang med at levere optimale produkter og serviceydelser til vore kunder. Vi vil i fremtiden have et ekstra fokus på udviklingen af marinedelen, hvor vi er i gang med at sammensætte et stærkt team, siger adm. direktør i TS Tech Thomas V. West, der også varetager den overordnede ledelse i den nye organisation.

De to kulturer passer sammen

Det er to virksomheder med samme værdisæt, som nu bliver samlet i en stærkere og mere kompetent enhed. I en branche, hvor der er plads til meget få fejl, og hvor høj faglighed er essentiel, er det vigtigt at være på bølgelængde, når man skal arbejde sammen.

– Kulturen og den rette virksomhedsånd er vigtig for os, og vi ser Hanstholm Elektronik som et godt match. Hanstholm Elektronik har i mange år haft et godt og solidt navn i branchen, og vi ser virksomheden som en unik mulighed for at konsolidere os slagkraftigt i markedet. Vi glæder os meget til at udnytte potentialerne i den nye konstellation, siger Thomas V. West.

Et dynamisk marked i rivende udvikling

TS Tech virker i et meget dynamisk marked, hvor der er store udsving inden for de forskellige sektorer. Det kræver, at man som virksomhed har brede skuldre og ikke mindst en bred vifte af kompetencer.

– Det går op og ned inden for de forskellige områder, men samlet set er vi en branche i betydelig udvikling. For at kunne gribe mulighederne er det vigtigt at stå så fagligt bredt funderet som muligt. Med købet af Hanstholm Elektronik står vi meget stærkt i markedet og kan løfte alle udfordringer, siger Thomas Sandholdt, der stiftede TS Tech i 2009.

Opkøbet indebærer ikke bare den naturlige udvidelse af kundeporteføljen – men resulterer samtidig også i en betydelig udvidelse af medarbejderstyrken.

– Det gør mig stolt og ydmyg på samme tid, når jeg ser TS Tech fordoble sin arbejdsstyrke. Vi var ikke nået hertil uden de mange dedikerede medarbejdere – både hos TS Tech og Hanstholm Elektronik, siger Thomas Sandholdt.

Mod nye mål

Den nye organisation giver et stærkt fundament for, at TS Tech kan løfte overliggeren for, hvad der er muligt at opnå i fremtiden.

Vi glæder os til at fortsætte det solide arbejde og sigte mod nye mål sammen. Jeg er sikker på, at vi med den nye organisation står godt og solidt rustet til at håndtere den livlige dynamik, der kendetegner vores branche, og udvikle os stærkt i fremtiden, siger Thomas V. West.

Siden 2016 har TS Tech A/S været 70 procent ejet af ingeniørvirksomheden Eltronic i Hedensted, mens Thomas Sandholdt og Thomas V. West ejer henholdsvis 20 og 10 procent af virksomheden.

THOMAS V. WEST

Adm. Direktør

tvw@tstech.dk

tel.: 29 12 48 83

THOMAS SANDHOLDT

Salg & forretningsudviklings direktør

ts@tstech.dk

tel.: 26 31 30 00

Besøg vores Facebook og LinkedIn:

Tidligere nyheder:

DIGITALISERING

november 14th, 2019|0 Comments

TS Tech har gennemgået meget i 2017. Ledelsen er ændret og det blevet lagt vægt og fokus på flere forskellige ting.

TS TECH KØBER HANSTHOLM ELEKTRONIK

august 1st, 2019|0 Comments

TS TECH har i en årrække været i rivende udvikling og med købet af Hanstholm Elektronik bliver TS TECH en af landet største, når det drejer sig om el- og elektronikservice inden for vind, industri, marine og offshore.

SKRÆDDERSYET TRÆNINGSENHED TIL FALCK SAFETY SERVICE

august 1st, 2019|0 Comments

TS Tech har for nyligt leveret et specialprojekt til Falck Safety Service. En træningsenhed, hvorpå Falck Safety Service kan træne teknikere indenfor bl.a. hydraulik, elektronik og mekanik, inden de skal arbejde med vindmøller offshore og på land.

INDSATS FOR PRAKTIKANTER

august 1st, 2019|0 Comments

Det er efterhånden gået op for os alle sammen, at der er en mangel på elektrikere på arbejdsmarkedet. Det er dog svært at finde uddannede folk, hvis ingen tager praktikanter og sørger for at give dem en god og sund uddannelse. Vi har selv været dårlige til at tage praktikanter og elever ind, men det har vi ændret nu!