MOBILISERING OG INSTALLATION PÅ PACIFIC ORCA

Med sin størrelse på 161×50 m. er Pacific Orca det næst største skib i verden, inden for vindmølleinstallation / offshore support fartøjer. Fartøjet er udstyret med 6 ben, og er i stand til at hæve sig til en sikker højde på 22 m. over havoverfladen. Den 1200 ton store kran er i stand til at installere 500 ton’s tunge naceller på toppen af ​​vindmølletårne, ​​120 m. over havet.

Skibet lå i havnen i Esbjerg, og havde behov for at få lavet forskellige opgaver, hvor TS Tech blev hentet ind til at udføre flere spændende opgaver. Her skulle der også monteres en stor generator, samt laves el infrastruktur til alle komponenter på dækket. Derudover skulle der installeres Flood light, på skibets hal i midten. Til sidst skulle det elektriske udstyr PAT-testes. Opgaven var vidt omfattende, og krævede både tid og mandskab, 24/7.

En mobilisering gør skibet klar, og tilpasset til at fragte de individuelle møller, samt forberede skibet til den givne situation i selve opsætningsprocessen af vindmøller, ude på havet.

Hos TS Tech er vi specialister inden for mobilisering, og en stor del af vores forretning består i at udføre opgaver som denne.

Tak til SGRE, og mandskabet på SBO Pacific Orca for det gode samarbejde, og ser frem til mange nye opgaver sammen!

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har en opgave vi må hjælpe dig med. +45 23 82 46 00

Læs mere om hvad vi kan hjælpe dig med:

Besøg vores Facebook og LinkedIn:

Tidligere nyheder:

TS TECH A/S HAVDE BESØG FRA BORNHOLM

juli 31st, 2020|0 Comments

I marts 2020 havde vi fornøjelsen af ​​at være vært for 15 virksomheder fra Offshore Center Bornholm, som var meget interesserede i at høre om TS Techs historie, kompetencer og også om samarbejdet med de store vindmølleproducenter.

PROJEKT PÅ ZITON WIND ENTERPRISE

juli 24th, 2020|0 Comments

Ziton Wind Enterprise er et offshore Vessel support skib som blev bygget i 2011. Skibet har en kranenhed på 102 meter som har en løftekapacitet på 4.500 t.