Det er efterhånden gået op for os alle sammen, at der er en mangel på elektrikere på arbejdsmarkedet. Det er dog svært at finde uddannede folk, hvis ingen tager praktikanter og sørger for at give dem en god og sund uddannelse. Vi har selv været dårlige til at tage praktikanter og elever ind, men det har vi ændret nu!

Vi har i løbet af 2017 været meget bevidste om at være tilstede i lokalmiljøet, hvilket er en af grundende til at vi har taget hele 6 praktikanter ind.

Vores praktikanter kommer blandt andet fra Erhvervsakademi Sydvest og Rybners.

Vi har, i en del af august og september måned, haft Mathies Toftgård fra Rybners’ Elektriker uddannelse, hvor han fulgte vores elektriker Per tæt, for at lære hvordan det er at være elektriker til industrisektoren.

Derudover har vi sat os for at blive mere digitaliseret og lægge mere vægt på vores image og branding, derfor har vi på nuværende tidspunkt to marketings praktikanter og en webdeveloper som hjælper os i det aspekt.

”El faget er et utroligt spændende fag, om det er inden for udvikling af forretning eller det er selve installatør arbejdet, og derfor vil vi naturligvis gerne vise det for de unge.” Siger Thomas West, Direktør, TS Tech.

I fremtiden vil vi ikke gå ned på antallet af praktikanter vi tager ind, muligvis tvært i mod. Så, hvis du læser det her og er interesseret i at blive el-installatør eller elektriker til B2B branchen, så kontakt os endeligt.