Hos TS Tech A/S har vi valgt at blive certificeret i følgende 3 standarder – ISO 9001 kvalitetsledelse, ISO 14001 miljøledelse, og ISO 45001 arbejdsmiljøledelse. 

Vores CEO Thomas V. West fortæller om hvilken betydning dette har for vores virksomhed:

Som det første har vi valgt at implementere ISO 9001, da vi har vurderet at det skaber en merværdi for os som virksomhed, da det er en guideline for vores medarbejdere i det daglige arbejde og for virksomheden generelt i forhold til hvordan vi arbejder og kvalitetssikre vores projekter. Ligeledes er det et af vores redskaber til løbende at forbedre og optimere vores processer, som i sidste ende øger produktiviteten og effektiviteten, så vi kan servicere vores mange kunder og samarbejdspartnere endnu bedre.

Som det næste har vi valgt at implementere ISO 14001 miljøledelse, da det er vigtigt at vi aktivt minimere vores belastning på miljøet. Dette gør vi bl.a. ved denne certificering hvor alle i virksomheden arbejder målrettet med fastsatte miljømål og politikker. Det er lige fra udledning af CO2 fra vores mange servicebiler, til krav om at vores leverandører minimerer deres aftryk på miljøet.

Som det tredje har vi valgt at implementere ISO 45001 arbejdsmiljøledelse, da vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv i virksomheden. Vores medarbejdere skal kunne komme sikkert hjem til deres familier hver dag. Vi arbejder derfor målrettet med løbende forbedringer i arbejdsmiljøet og samarbejder på tværs af hele organisationen. Her bruger vi i høj grad medarbejderindragelse og vores arbejdsmiljøorganisation. Det vil være lige fra dagligdagen, og til fastsættelse af vores arbejdsmiljømål, samt udarbejdelse af vores risikovurderinger og de løbende forbedringer

I sidste ende skal disse Certificeringer være med til, at styrke og støtte vores medarbejdere i dagligdagen, og ligeledes virksomheden på de fremtidige projekter for TS Tech i både Danmark og i Udlandet.

Besøg vores Facebook og LinkedIn:

Tidligere nyheder: 

TS TECH A/S HAVDE BESØG FRA BORNHOLM

juli 31st, 2020|0 Comments

I marts 2020 havde vi fornøjelsen af ​​at være vært for 15 virksomheder fra Offshore Center Bornholm, som var meget interesserede i at høre om TS Techs historie, kompetencer og også om samarbejdet med de store vindmølleproducenter.

PROJEKT PÅ ZITON WIND ENTERPRISE

juli 24th, 2020|0 Comments

Ziton Wind Enterprise er et offshore Vessel support skib som blev bygget i 2011. Skibet har en kranenhed på 102 meter som har en løftekapacitet på 4.500 t.