STORT MOBILISERINGSPROJEKT PÅ PACIFIC ORCA

I marts og april 2017 arbejdede vi på et af de større mobiliserings projekter vi har haft i år. TS Tech er specialister inden for mobiliseringer, og en stor del er vores forretning består i at lave disse opgaver. Vi laver både mobiliseringer i små omfang og så helt store, som på Pacific Orca.

Pacific Orca er det næst største skib i verden, inden for offshore support vessels. Skibet er bygget med det formål, at transportere vindmøller. Hun har en installations evne på op til 12 vind turbine generator(WTG) på 3,6MW hver. Skibet er ejet af Swire Pacific Offshore(SPO), et shipping firma baseret i Singapore.

Skibet var i Esbjerg for at lave en opgave, hvor TS Tech blev hentet ind til at lave mobiliseringen. Opgaven var vidt omfattende, som krævede både meget tid og mandskab.

Opgaven har bestået af at lave installation på hele dækket. De to monopiles har været fjernet for at gøre plads til vindmøllerne, bladeracks er blevet sat op til vinger i midten af skibet, der er lavet gangbroer og en masse lys. Yderligere var der opsat kraner, el-net til værktøj samt meget mere.

En mobilisering gør skibet klar og tilpasset til at fragte de individuelle møller, samt det gør skibet forberedt til den givne situation i selve opsætningsprocessen af vindmøllerne, ude på havet.

Læs mere om de 7 forretningsområder vi arbejder med, hos TS Tech A/S

Besøg vores Facebook og LinkedIn:

Tidligere nyheder:

DIGITALISERING

november 14th, 2019|0 Comments

TS Tech har gennemgået meget i 2017. Ledelsen er ændret og det blevet lagt vægt og fokus på flere forskellige ting.

TS TECH KØBER HANSTHOLM ELEKTRONIK

august 1st, 2019|0 Comments

TS TECH har i en årrække været i rivende udvikling og med købet af Hanstholm Elektronik bliver TS TECH en af landet største, når det drejer sig om el- og elektronikservice inden for vind, industri, marine og offshore.

SKRÆDDERSYET TRÆNINGSENHED TIL FALCK SAFETY SERVICE

august 1st, 2019|0 Comments

TS Tech har for nyligt leveret et specialprojekt til Falck Safety Service. En træningsenhed, hvorpå Falck Safety Service kan træne teknikere indenfor bl.a. hydraulik, elektronik og mekanik, inden de skal arbejde med vindmøller offshore og på land.