NYT SPONSORAT MED RIBE-ESBJERG HÅNDBOLD OG BESØG AF PLAYMAKER

Som mange årig støtter af sporten i Esbjerg, har vi tegnet et sponsorat med REHH. Derfor har vi i dag haft besøg af Ribe Esbjerg HH A/S’ nr. 6 og Playmaker, Lukas Karlsson.

I den anledningen samlede vi alle mand som var i huset til et fællesbillede.

Ribe-Esbjerg Håndbold samarbejde med TS Tech

Vores samarbejde med Ribe-Esbjerg håndbold kommer helt naturligt.

TS Tech har i alle sine år været stor fortaler og støtter af sporten i Esbjerg og er sponsor af mange forskellige sportsklubber. Vi støtter allerede et håndbold hold, nemlig Team Esbjerg og det kommer derfor helt naturligt også at støtte det stærke herre håndboldhold Ribe-Esbjerg Håndbold.

TS Tech kommer ind som sponsor i en spændende tid for klubben. Sidste år var første år klubben endte i slutspillet, og forventningerne og planerne for i år er ligeledes høje (du kan læse mere om REHH på: http://www.rehh.dk )

“Vi er meget spændte for fremtiden hos REHH, og vi er glade for, at vi kan være en del af fremtiden for klubben” udtaler Thomas West, adm. Direktør hos TS Tech.

Besøg af Ribe-Esbjerg Håndbold

Som nævnt i starten havde vi besøg af Lukas Karlsson.

Lukas spiller i nummer 6 og er styrende playmaker for REHH. Lukas kommer fra Sverige, men har boet og spillet håndbold i Danmark de sidste 10 år.

Tak for besøget i dag Lukas. Vi krydser fingre for at i går langt i pokalturneringen. Første skridt er i dag kvartfinale mod TM Tønder Håndbold.

Besøg vores Facebook og LinkedIn:

Tidligere nyheder:

60.000W LED BELYSNING PÅ ESBJERG HAVN

november 14th, 2019|0 Comments

TS TECH er i samarbejde med Blue Water Shipping i gang med et kæmpe projekt på Esbjerg Havn, i projektet indgår en stor belysningsopgave, som løses i fællesskab med vores leverandør Solar Belysning.

DIGITALISERING

november 14th, 2019|0 Comments

TS Tech har gennemgået meget i 2017. Ledelsen er ændret og det blevet lagt vægt og fokus på flere forskellige ting.

TS TECH KØBER HANSTHOLM ELEKTRONIK

august 1st, 2019|0 Comments

TS TECH har i en årrække været i rivende udvikling og med købet af Hanstholm Elektronik bliver TS TECH en af landet største, når det drejer sig om el- og elektronikservice inden for vind, industri, marine og offshore.