TS TECH A/S HAVDE BESØG FRA BORNHOLM

I marts 2020 havde vi fornøjelsen af ​​at være vært for 15 virksomheder fra Offshore Center Bornholm, som var meget interesserede i at høre om TS Techs historie, kompetencer og også om samarbejdet med de store vindmølleproducenter. Især var der en stor interesse i vores erfaring med opførelsen af ​​præmonteringshavne i forbindelse med de 2 kommende projekter på Rønne Havn (Projekter baseret på Rønne: Siemens Gamesas Kriegers Flak & MHI Vestas Offshore Winds Arcadis Ost 1)

TS Tech A/S takker for et spændende møde, og vi ser frem til et potentielt samarbejde i fremtiden.

Hvis du gerne vil høre mere om vores kompetencer og erfaringer med opførelsen af ​​Pre Assembly Harbour, så se mere på vores hjemmeside.

Eller kontakt Thomas Bech Sandholdt på ts@tstech.dk

Læs mere om de 7 forretningsområder vi arbejder med, hos TS Tech A/S

Besøg vores Facebook og LinkedIn:

Tidligere nyheder:

PROJEKT PÅ ZITON WIND ENTERPRISE

juli 24th, 2020|0 Comments

Ziton Wind Enterprise er et offshore Vessel support skib som blev bygget i 2011. Skibet har en kranenhed på 102 meter som har en løftekapacitet på 4.500 t.

TS TECH A/S BLIVER ISO CERTIFICERET

juli 22nd, 2020|0 Comments

Hos TS Tech A/S har vi valgt at blive certificeret i følgende 3 standarder - ISO 9001 kvalitetsledelse, ISO 14001 miljøledelse, og ISO 45001 arbejdsmiljøledelse. Vores CEO Thomas V. West fortæller om hvilken betydning dette har for vores virksomhed: