7 Forretningsområder

TS TECH har siden 2009 leveret kompetente og skræddersyede løsninger til en lang række virksomheder inden for vores 7 forretningsområder. Vores høje faglige niveau har gjort os til den foretrukne leverandør i flere brancher.

Vores forretningsområder spænder bredt, men har alle sammen en ting til fælles – EL. Vi har erfaret at virksomheder har brug for kompetente inden for en lang række af områder, og derfor fokusere vi på at kunne tilbyde vores kunder netop det de har brug for.

Som nævnt er vi den fortrukne leverandør indenfor områder som vind, marine, offshore og industri, hvilket er vores stærkeste områder. Vi er eksperter i mobiliseringer, afskibninger, industri installationer og mere. Dog tilbyder vi meget mere, som du kan se nedenfor.

VIND

TS Tech er din professionelle samarbejdspartner inden for el-installationer samt andet el-arbejde til vind branchen.

OFFSHORE

Vi leverer ekspertise i- og udfører alle opgaver i forbindelse med generatoranlæg og motorer, både på høj- og lav spænding, over hele verden.

INDUSTRI

TS Tech er autoriseret el-installatør, og udfører derfor alle former for el-arbejde og el-installationer for industri virksomheder.

HØJSPÆNDING

Vi er i stand til at foretage reparationer og vedligehold på højspændingsanlæg, om det er kraft/varmeværker eller på generatorer.

KOMMUNIKATION

TS Tech tilbyder din virksomhed en bred vifte af navigations- og kommunikationstjenester indenfor marine elektronik.

MARINE

TS Tech er din fortrukne el-installatør til marinesektoren. Vi har i en årrække tilbudt elinstallationer, service og rådgivning til marine- og energisektoren.

CERT SAFE®

CERT SAFE® benyttes til arkivering og ajourføring med lovpligtige eftersyn samt dokumenthåndtering og registrering af vedligeholdelses- og eftersynsopgaver.

SEKUNDÆRE SERVICES

SKABE VÆRDI

Hos TS Tech er vores vigtigtste mantra “At skabe værdi for vores kunder”

KVALITET

Ingen kunde kan bruge en løsning som ikke lever op til forventninger. Derfor leverer vi altid kvalitet!

SERVICE

Service er altafgørende når man arbejder med mennesker. Hos TS Tech er den altid i top.

KUNDETILPASNING

Langt fra alle el opgaver er ens. Derfor specialiserer vi os i at lave skræddersyede, kundetilpassede løsninger!

MENNEKSER

Vi sætter en stor ære i at udvælge vores medarbejdere med omhu, så vi får de rette kompetencer i virksomheden.

SKAL VI TAGE EN SNAK SAMMEN?

KONTAKT OS