EN SOMMER FYLDT MED PROJEKTER I IND OG UDLAND

Sommeren er som småt ved at være overstået. – Men hos TS Tech har vi haft fuld gang den med spændende projekter hen over sommeren. Udover at vi i øjeblikket er i gang hos vores loyale kunder i Danmark og UK, så har vi netop eksekveret et større projekt med ENABL i Frankrig og Tyskland – hvor vi sendte 6 Teknikere af sted for at supervisere og eksekvere de spændende projekter.

Projektet i Cherbourg, Frankrig blev udarbejdet i samarbejde med ENABL, hvor vi blev hyret ind til at hjælpe med opsætning af Preliminary Support Beams for LM Wind Power.

Udover projektet i Frankrig, fik vi også et projekt i Lübeck, Tyskland. Projektet blev igen udført i samarbejde med ENABL, som hyrede os ind til at opgradere en teststand for generator, til vindmøller.

Vi vil gerne takke ENABL for at have valgt os som partnere i projekterne. Vi ser frem til mere samarbejde i fremtiden.

Derudover vil vi gerne rose vores fantastiske teknikere, der har vist, hvor dygtige og fleksible de har været gennem begge projekter.

Har du et projekt hvor vi kan hjælpe, så kontakt os på

+45 23 82 46 00 eller mail@tstech.dk

Besøg vores Facebook og LinkedIn.

Tidligere nyheder:

TRAVLT FØRSTE MÅNED

september 21st, 2021|0 Comments

TRAVLT FØRSTE MÅNED Rasmus Jessen (vores nye projektleder) er som småt ved at have overstået den første måned hos TS Tech, hvor han har haft særdeles travlt med at sætte sig [...]