STORT PROJEKT PÅ NORSEA

NorSea belysning

TS Tech A/S har været med fra start, da NorSea skulle have bygget et nyt domicil.

Som nævnt var vi med fra projektets start, og nu da projektet er afsluttet fra vores side, så er det på tide med et lille tilbageblik på de mange forskellige opgaver vi har varetaget på projektet.

Vi har været med til at nedrive alle de gamle installationer – Herunder projektering og udførsel af alt El, Lys og Data/Fiber installation. Vi er glade og stolte over at have været med på dette flotte projekt, og ser frem til lignende projekter i fremtiden.

NorSea Denmark er en af Europas førende multi serviceleverandører til offshore industrien. De driver 12 forsyningsbaser i Nordsøen, og deres base i Esbjerg er Danmarks største.

Tak til NorSea for samarbejdet, og ser frem til mange spændende opgaver sammen.

Læs mere om de 7 forretningsområder vi arbejder med, hos TS Tech A/S

Besøg vores Facebook og LinkedIn:

Tidligere nyheder:

TS TECH A/S HAVDE BESØG FRA BORNHOLM

juli 31st, 2020|0 Comments

I marts 2020 havde vi fornøjelsen af ​​at være vært for 15 virksomheder fra Offshore Center Bornholm, som var meget interesserede i at høre om TS Techs historie, kompetencer og også om samarbejdet med de store vindmølleproducenter.

PROJEKT PÅ ZITON WIND ENTERPRISE

juli 24th, 2020|0 Comments

Ziton Wind Enterprise er et offshore Vessel support skib som blev bygget i 2011. Skibet har en kranenhed på 102 meter som har en løftekapacitet på 4.500 t.