STORT PROJEKT PÅ NORSEA

NorSea belysning

TS Tech A/S har været med fra start, da NorSea skulle have bygget et nyt domicil.

Som nævnt var vi med fra projektets start, og nu da projektet er afsluttet fra vores side, så er det på tide med et lille tilbageblik på de mange forskellige opgaver vi har varetaget på projektet.

Vi har været med til at nedrive alle de gamle installationer – Herunder projektering og udførsel af alt El, Lys og Data/Fiber installation. Vi er glade og stolte over at have været med på dette flotte projekt, og ser frem til lignende projekter i fremtiden.

NorSea Denmark er en af Europas førende multi serviceleverandører til offshore industrien. De driver 12 forsyningsbaser i Nordsøen, og deres base i Esbjerg er Danmarks største.

Tak til NorSea for samarbejdet, og ser frem til mange spændende opgaver sammen.

Læs mere om de 7 forretningsområder vi arbejder med, hos TS Tech A/S

Besøg vores Facebook og LinkedIn:

Tidligere nyheder:

TS TECH A/S BLIVER ISO CERTIFICERET

juli 22nd, 2020|0 Comments

Hos TS Tech A/S har vi valgt at blive certificeret i følgende 3 standarder - ISO 9001 kvalitetsledelse, ISO 14001 miljøledelse, og ISO 45001 arbejdsmiljøledelse. Vores CEO Thomas V. West fortæller om hvilken betydning dette har for vores virksomhed:

60.000W LED BELYSNING PÅ ESBJERG HAVN

november 14th, 2019|0 Comments

TS TECH er i samarbejde med Blue Water Shipping i gang med et kæmpe projekt på Esbjerg Havn, i projektet indgår en stor belysningsopgave, som løses i fællesskab med vores leverandør Solar Belysning.