TRAVLT TRODS CORONA NEDLUKNING I DANMARK

Selvom det meste af Danmark ligger stille i øjeblikket pga. Covid-19, har vi mere travlt end nogensinde. I sammenarbejde med vores kunde SubC Partner er vi netop blevet færdig med denne styretavle der er opbygget efter de ønsker som kunden har haft. Selvfølgelig produceret på vores eget værksted af vores dygtige kollegaer. Styretavlen skal bruges til at drive en automatisk gangbro på et skib.

Gangbroen er lavet justerbar således at den kan tilpasses afstanden mellem skib og kaj, vindmølle eller hvad skibet skulle have brug for at ligge til ved.

Vi monterer ligeledes styringen på gangbroen, hvor der også laves lysinstallation.

Har du en opgave eller liggende som skal bygges, renoveres eller automatiseres, så giv os endelig et kald, står vi klar 24/7/365.

KONTAKT OS PÅ:

+45 23 82 46 00 Eller MAIL@TSTECH.DK

Besøg vores Facebook og LinkedIn:

Tidligere nyheder:

TS TECH A/S SÆTTER PRÆG PÅ ESBJERGS FREMTID

april 6th, 2021|0 Comments

FREMTIDENS FJERNVARMEVÆRK I ESBJERG Vi er utrolig stolte over at kunne sætte præg Esbjergs fremtid, ved at hjælpe Din Forsyning, der er ved at etablere ´´Fremtidens fjernvarmeværk´´ i Esbjerg. Som en [...]

PROJEKT FOR ABLE I UK

februar 3rd, 2021|0 Comments

TS Tech har været en tur i UK for at lave en opgave for industrivirksomheden ABLE. Alle forholdsregler er taget i forbindelse med Covid 19. ABLE er en Britisk Industrivirksomhed der [...]