SKRÆDDERSYET TRÆNINGSENHED TIL FALCK SAFETY SERVICE

TS Tech har for nyligt leveret et specialprojekt til Falck Safety Service. En træningsenhed, hvorpå Falck Safety Service kan træne teknikere indenfor bl.a. hydraulik, elektronik og mekanik, inden de skal arbejde med vindmøller offshore og på land.

Træningsenheden bruges til at udføre den træning man kalder ”Basic Technical Training”, under GWO, som er basis kurset alle teknikere skal have, inden de begynder at arbejde med vindmøller offshore og på land.

Når teknikerne har været igennem Basic Technical Training, med træningsenheden fra Falck Safety Service, vil de individuelle virksomheder som regel også have noget ekstra træning som er specificeret af virksomhederne selv.

Træningsenheden er en den første af sin slags hos Falck Safety Service. Planen er at der skal produceres endnu flere i den nærmeste fremtid, så Falck Safety Service har mulighed for at sende dem ud til deres kunder i hele verden.

Vi er glade og stolte af forløbet og det endelige produkt, som vi håber vil skabe stor værdi hos Falck Safety Service.

Se videoen for at høre adm. Direktør hos Falck Safety Service Danmark, Claus Nexø, fortælle om træningsenheden, projektet og samarbejdet med TS Tech.

Læs mere om de 7 forretningsområder vi arbejder med, hos TS Tech A/S

Besøg vores Facebook og LinkedIn:

Tidligere nyheder:

TS TECH A/S BLIVER ISO CERTIFICERET

juli 22nd, 2020|0 Comments

Hos TS Tech A/S har vi valgt at blive certificeret i følgende 3 standarder - ISO 9001 kvalitetsledelse, ISO 14001 miljøledelse, og ISO 45001 arbejdsmiljøledelse. Vores CEO Thomas V. West fortæller om hvilken betydning dette har for vores virksomhed:

60.000W LED BELYSNING PÅ ESBJERG HAVN

november 14th, 2019|0 Comments

TS TECH er i samarbejde med Blue Water Shipping i gang med et kæmpe projekt på Esbjerg Havn, i projektet indgår en stor belysningsopgave, som løses i fællesskab med vores leverandør Solar Belysning.