TS TECH A/S SØGER EL & INSTRUMENT INGENIØR/TEKNIKER

DRØMMER DU…

Drømmer DU om et job hvor udvikling og ansvar er i fokus? Ønsker DU at være i en virksomhed hvor tiden aldrig står stille? Har DU lyst til at bidrage til den grønne omstilling indenfor bla. PtX og Vindindustrien? – Så kan DU blive vores nye kollega.

DINE NYE ARBEJDSOPGAVER BLIVER

  • selvstændigt at udføre designopgaver indenfor El & Instrument, herunder beregninger samt tegninger. Gerne kendskab til PC Schematic, men ikke et krav.
  • at være opsøgende og udadvendt med det formål at skabe øget omsætning i projektgruppen.
  • styring opgaver via stor indsigt og forståelse for værdien mellem indkøb, tid og økonomi
  • at udarbejde tilbud, sourcing og indhentning af priser samt udvælge leverandører.
  • teknisk support til kunder og internt i organisationen.
  • selvstændigt at prissætte ydelserne i forhold de gældende retningslinjer i TS TECH A/S.
  • at udbygge relevant netværk, pleje eksisterende netværk og deltage i fremmende aktiviteter

GENERELLE MÅL FOR STILLINGEN

Være med til at sikre et højt fagligt niveau indenfor El & Instrument området, herunder design & beregninger samt dokumentering af samme. Faglig stærk funktion på de El & Instrument opgaver som forankres i projektorganisationen. Opsøge, samt bruge, egne netværk i forbindelse med nye kunder samt egne relationer.

DIT ANSVAR OG BEFØJELSER I RELATION TIL LEDELSENS

Som El og Instrument ingeniør/tekniker refererer DU organisatorisk til TS TECH A/S’ COO, men vil i dagligdagen indgå i et tæt samarbejde med projektlederne. Du skal ligeledes sikre, at DU til stadighed er fagligt godt opdateret, inden for lovgivningen af det autorisationskrævende område, bygningsreglementet og anden relevant lovgivning.

VI TILBYDER EN UNIK MULIGHED

TS TECH A/S har sat kursen mod international vækst, båret af bl.a. et strategisk fokus på vindsegmentet. Vi søger blandt de bedste og stiller høje krav til dig. Til gengæld får DU muligheden for at blive en del af en virksomhed, som har sat kursen mod international vækst, og som har midlerne, strategien, ambitionerne samt de ledelsesmæssige kompetencer til at nå målene. Verdens bedste kollegaer med en aktiv personaleforening der arbejder for et godt sammenhold på tværs af TS TECH.

Ser DU et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. DU er meget velkommen til at kontakte Thomas V. West på tlf. 23824600 eller pr. mail til job@tstech.dk

ANSØGNING

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. DU søger stillingen ved at sende din ansøgning og CV til os på Job@tstech.dk.

HVEM ER TS TECH A/S

TS TECH A/S beskæftiger i dag mere end 50 medarbejdere og har en stærk position som totalleverandør af el tekniske løsninger til flere målgrupper i industrien – hvor især vind er et stort område. TS TECH A/S har en klar ambition om fortsat vækst både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt. TS TECH A/S’ 7 forretningsområder spænder bredt inden for det el tekniske område – med stor fokus rettet mod den grønne omstilling. TS TECH A/S er i dag en del af HYTOR Group.

Kontakt os i dag

SKAL VI TAGE EN SNAK SAMMEN?

KONTAKT OS