TS TECH & EA Automatic SØGER ELEKTRIKER LÆRLING(e)

2-I-EN-LÆREPLADS

Til vores 10 lærlingegruppe søger vi flere… Du får en enestående mulighed for én 2-i-1 læreplads.

Brænder du for el-faget og er du klar til at lære… Hos TS TECH og EA Automatic tilbyder vi dig, i et samarbejde, en bred og mangfoldig læreplads inden for el – hvor du vil lære om:
1. Alle grundelementerne i det og være elektriker / industrielektriker, med stort fokus på Vind, Energi og Industri segmenterne.
2. Automation, hvor du lærer alt om at bygge styre- og effektavler til industrien
3. Ikke mindre en 10 lærlingekollegaer i alle aldre og med forskellige faglige baggrunde, lige fra teknisk skole og gymnasiet til en bager og en murer…

DRØMMER DU…

Drømmer DU om en læreplads hvor udvikling og ansvar er i fokus? Ønsker DU at være i en virksomhed hvor tiden aldrig står stille? Har DU lyst til at bidrage til den grønne omstilling indenfor bla. PtX- og Vind industrien samt automation? – Så kan DU blive vores nye lærling.

LIDT OM DIG VI SØGER…
• DU er positiv og har lyst til samarbejde
• DU har en positiv indstilling til at lære.
• DU er pligtopfyldende og ansvarsfuld.
• Du har kørekort til kategori B

DU TILBYDES
• En spændende læretid i en vækstorienteret virksomhed,
• Personlig- og faglig udvikling og ordnede forhold.
• Pension og sundhedsordning.
• Ca. 60 af verdens bedste kollegaer med en personaleforening, der aktivt arbejder for et godt sammenhold på tværs af TS TECH og EA Automatic.

PS… Hos os vinder lærlinge medaljer 😉 

VI TILBYDER EN UNIK MULIGHED
TS TECH og EA Automatic har sat kursen mod international vækst, båret af bl.a. et strategisk fokus på vindsegmentet. Vi søger blandt de bedste og stiller høje krav til dig. Til gengæld får DU muligheden for at blive en del af en virksomhed, som har sat kursen, og som har midlerne, strategien, ambitionerne samt de ledelsesmæssige kompetencer til at nå målene. Ser DU et muligt match imellem dine ønsker til en læreplads og os, så lad os starte dialogen. DU er meget velkommen til at Thoms Wang på tlf. 23824600 eller pr. mail til job@tstech.dk

HVEM ER TS TECH A/S
TS TECH A/S beskæftiger i dag mere end 55 medarbejdere og har en stærk position som totalleverandør af el tekniske løsninger til flere målgrupper i industrien – hvor især vind er et stort område. TS TECH A/S har en klar ambition om fortsat vækst både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt. TS TECH A/S’ forretningsområder spænder bredt inden for det el tekniske område – med stor fokus rettet mod den grønne omstilling. TS TECH A/S er i dag en del af HYTOR Group.
HVEM ER EA AUTOMATIC A/S
EA Automatic er en ordreproducerende virksomhed, som har mange års erfaring inden for konstruktion og levering af styretavler til maskinindustrien. Hos EA Automatic påtager vi os bl.a. opgaver indenfor tegning og konstruktion af styresystemer. EA Automatic deler adresse med TS TECH, hvilket tilfører store muligheder for sparring på vækststrategien og for ledelsen og bestyrelsen. Bofællesskabet har også givet nye produktionsfaciliteter med plads til endnu mere vækst. Derudover følger også et væld af de goder til personalet, idet vi indgår i de goder som det større TS TECH har mulighed for at tilbyde. Det er eks. frokostordning, firmafester, personaleforeningsaktiviteter og endnu flere “kolleger”.
Kontakt os i dag

SKAL VI TAGE EN SNAK SAMMEN?

KONTAKT OS