TS TECH A/S SØGER PROJEKT MANAGER – VIND

DRØMMER DU…

Drømmer DU om et job hvor udvikling og ansvar er i fokus? Ønsker DU at være i en virksomhed hvor tiden aldrig står stille? Har DU lyst til at bidrage til den grønne omstilling indenfor bla. PtX og Vindindustrien? – Så kan DU blive vores nye kollega.

DINE NYE ARBEJDSOPGAVER BLIVER

  • Projektledelse
  • Beregning af tilbud for globale projekter
  • Teknisk support
  • Teknisk (salgs-)assistance til CCO for vinddivisionen
  • Teknisk sparring i forbindelse med udvikling af aftale-, produkt- og servicekoncepter.

DIG VI SØGER…

Vi søger en selvstændig, innovativ, udadvendt og kommerciel profil med erfaring fra vindsegmentet. DU har solid forståelse for eltekniske løsninger. Som person er DU god til at kommunikere og samarbejder godt på alle niveauer. Internt såvel som eksternt. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, har eller er indstillet på at tage bopæl i Esbjergregionen eller i Vejle-/Horsens-/Koldingregionen.

DIT ANSVAR OG BEFØJELSER I RELATION TIL LEDELSENS

Som project manager refererer DU organisatorisk til TS TECH A/S’ COO for vinddivisionen. En nøglefunktion vil være at støtte selskabets CCO for vinddivisionen, så segmentet udvikles i overensstemmelse med den definerede, kommercielle strategi. Stillingen er en del af Tender & Projects og refererer til virksomhedens COO.

VI TILBYDER EN UNIK MULIGHED

TS TECH A/S har sat kursen mod international vækst, båret af bl.a. et strategisk fokus på vindsegmentet. Vi søger blandt de bedste og stiller høje krav til dig. Til gengæld får DU muligheden for at blive en del af en virksomhed, som har sat kursen mod international vækst, og som har midlerne, strategien, ambitionerne samt de ledelsesmæssige kompetencer til at nå målene. Verdens bedste kollegaer med en aktiv personaleforening der arbejder for et godt sammenhold på tværs af TS TECH.

Ser DU et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. DU er meget velkommen til at kontakte Finn E. Christensen eller Thomas V. West på tlf. 23824600 eller pr. mail til job@tstech.dk

ANSØGNING

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. DU søger stillingen ved at sende din ansøgning og CV til os på Job@tstech.dk.

HVEM ER TS TECH A/S

TS TECH A/S beskæftiger i dag mere end 50 medarbejdere og har en stærk position som totalleverandør af el tekniske løsninger til flere målgrupper i industrien – hvor især vind er et stort område. TS TECH A/S har en klar ambition om fortsat vækst både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt. TS TECH A/S’ 7 forretningsområder spænder bredt inden for det el tekniske område – med stor fokus rettet mod den grønne omstilling. TS TECH A/S er i dag en del af HYTOR Group.

Kontakt os i dag

SKAL VI TAGE EN SNAK SAMMEN?

KONTAKT OS