PRESSEMEDDELELSE:

TS TECH KØBER HANSTHOLM ELEKTRONIK

TS TECH har i en årrække været i rivende udvikling og med købet af Hanstholm Elektronik bliver TS TECH en af landet største, når det drejer sig om el- og elektronikservice inden for vind, industri, marine og offshore.

TS Tech har sin base i Esbjerg, hvor Hanstholm Elektronik siden 2012 har haft afdeling, og med købet udvides virkefeltet til Lindø Industripark, Thyborøn og Hanstholm, ligesom medarbejderstaben fordobles til ca. 80. Dermed bliver TS Tech en af landet største udbydere af el- og elektronikservice inden for vindenergi, industri, marine og offshore.

– Med opkøbet af Hanstholm Elektronik sigter vi efter at blive den førende partner for rederierne i Danmark. Vi ser stærk synergi mellem de to selskabers faglighed, og vi glæder os til at komme i gang med at levere optimale produkter og serviceydelser til vore kunder. Vi vil i fremtiden have et ekstra fokus på udviklingen af marinedelen, hvor vi er i gang med at sammensætte et stærkt team, siger adm. direktør i TS Tech Thomas V. West, der også varetager den overordnede ledelse i den nye organisation.

De to kulturer passer sammen

Det er to virksomheder med samme værdisæt, som nu bliver samlet i en stærkere og mere kompetent enhed. I en branche, hvor der er plads til meget få fejl, og hvor høj faglighed er essentiel, er det vigtigt at være på bølgelængde, når man skal arbejde sammen.

– Kulturen og den rette virksomhedsånd er vigtig for os, og vi ser Hanstholm Elektronik som et godt match. Hanstholm Elektronik har i mange år haft et godt og solidt navn i branchen, og vi ser virksomheden som en unik mulighed for at konsolidere os slagkraftigt i markedet. Vi glæder os meget til at udnytte potentialerne i den nye konstellation, siger Thomas V. West.

Et dynamisk marked i rivende udvikling

TS Tech virker i et meget dynamisk marked, hvor der er store udsving inden for de forskellige sektorer. Det kræver, at man som virksomhed har brede skuldre og ikke mindst en bred vifte af kompetencer.

– Det går op og ned inden for de forskellige områder, men samlet set er vi en branche i betydelig udvikling. For at kunne gribe mulighederne er det vigtigt at stå så fagligt bredt funderet som muligt. Med købet af Hanstholm Elektronik står vi meget stærkt i markedet og kan løfte alle udfordringer, siger Thomas Sandholdt, der stiftede TS Tech i 2009.

Opkøbet indebærer ikke bare den naturlige udvidelse af kundeporteføljen – men resulterer samtidig også i en betydelig udvidelse af medarbejderstyrken.

– Det gør mig stolt og ydmyg på samme tid, når jeg ser TS Tech fordoble sin arbejdsstyrke. Vi var ikke nået hertil uden de mange dedikerede medarbejdere – både hos TS Tech og Hanstholm Elektronik, siger Thomas Sandholdt.

Mod nye mål

Den nye organisation giver et stærkt fundament for, at TS Tech kan løfte overliggeren for, hvad der er muligt at opnå i fremtiden.

Vi glæder os til at fortsætte det solide arbejde og sigte mod nye mål sammen. Jeg er sikker på, at vi med den nye organisation står godt og solidt rustet til at håndtere den livlige dynamik, der kendetegner vores branche, og udvikle os stærkt i fremtiden, siger Thomas V. West.

Siden 2016 har TS Tech A/S været 70 procent ejet af ingeniørvirksomheden Eltronic i Hedensted, mens Thomas Sandholdt og Thomas V. West ejer henholdsvis 20 og 10 procent af virksomheden.

For yderligere information:

THOMAS V. WEST

Adm. Direktør

tvw@tstech.dk

tel.: 29 12 48 83

THOMAS SANDHOLDT

Salg & forretningsudviklings direktør

ts@tstech.dk

tel.: 26 31 30 00

SENESTE NYHEDER

JULI 16, 2018

TS Tech køber Hanstholm...

TS Tech køber Hanstholm Elektronik og bliver derved en af landet største, når det...

MARTS 8, 2018

SKRÆDDERSYET TRÆNINGSENHED...

TS Tech har for nyligt leveret et specialprojekt til Falck Safety Service. En...

MARTS 5, 2018

STORT MOBILISERINGSPROJEKT...

I marts og april 2017 arbejdede vi på et af de større mobiliserings projekter vi har...

INFORMATION

(+45) 23 82 46 00
mail@tstech.dk
H E Bluhmesvej 45
6700 Esbjerg
CVR: 33362420

FØLG OS

Følg med i hvad vi har gang i på de sociale medier.

INFORMATION

(+45) 23 82 46 00
mail@tstech.dk
H E Bluhmesvej 45
6700 Esbjerg
CVR: 33362420

FØLG OS

Følg med i hvad vi har gang i på de sociale medier.