TS Tech ansætter ny COO og Projektleder i jagten på vækst.

I forbindelse med den stigende vækst, samt ønsket om en yderlig udbygning af kompetencerne hos TS Tech, så er der foretaget nye spændende ændringer, med en udvidelse af organisationen i TS Tech.

TS Tech har med virkning fra August udvidet ledergruppen i selskabet med henblik på, at kunne fortsætte den meget positive udvikling som det er lykkedes at gennemføre i samarbejde og sparring med trofaste kunder, og forretningsforbindelser. TS Tech ønsker at fortsætte denne vækst inden for specielt Energi sektoren.

Det betyder at TS Tech nu har ansat Finn Ewert Christensen, som COO, og det bliver nu Finn Ewert Christensens opgave at få øget væksten yderligere, og strategien skubbet frem til nye højder.

TS Tech får med Finn’s ankomst den rette person med de kompetencer som skal til for at løfte vores projektafdeling, og TS Tech generelt indenfor energisegmentet. Finn vil på Vind-segmentet arbejde tæt sammen med Thomas V. West, der får det overordnede ansvar for denne forretningsenhed.”

Med vores tilhørsforhold til Eltronic Group så er der naturligt en masse synergier med vores forretning, og de øvrige selskaber i paraply organisationen, og netop disse skal vi have mere i spil, så vi fremover kan levere full-scale løsninger, og nøglefærdige projekter til vores kunder. Vi ser meget frem til at Finn starter, og vi ser mange spændende muligheder for TS Tech fremover. ” Udtaler CEO, Thomas Bech Sandholdt.

Jeg glæder mig utroligt meget til samarbejdet med alle i, og omkring TS Tech. Jeg har fulgt TS Tech igennem årene, og har den største respekt for det de har opnået, og det glæder mig rigtig meget, at jeg nu kan blive en del af den rejse som TS Tech har været på de senere år.

Jeg er sikker på, at jeg med de mange års erfaring fra ikke mindst rådgiver branchen, – og senest de sidste 4 år hos Semco Maratime har givet mig en stor ballast som TS Tech helt sikkert kan drage nytte af.

Sidst men ikke mindst, så ser jeg også min stærke forankring i Energi sektoren som en stor fordel for den videre udvikling af TS Tech. ” Udtaler COO, Finn Ewert Christensen.

TS Tech A/S er stiftet I 2009, og har siden udviklet sig inden for elinstallationsbrancen, og med et helt unikt ben indenfor i vindsektoren, varetager de mange projekter, retrofitopgaver, sourcing af udstyr og spareparts, mobiliseringer af installationsfartøjer og havne globalt – herunder også rentalsolutions, generator udlejning samt manpower.

TS Tech A/S er desuden en del af Eltronic Group.

Eltronic Group omsætter for 700mill, og har næsten 700 ansatte fordelt på de 10 virksomheder i portfoliet.

Endvidere har TS Tech udvidet organisation i deres Projektleder afdelingen, her starter Rasmus Bolding Jessen som ny projektleder med primært fokus og ansvar, for at øge væksten indenfor byggeri, og servicesektoren.

Rasmus er uddannet elinstallatør, og kommer fra en stilling som Projektleder hos Intego.

Besøg vores Facebook og LinkedIn:

Tidligere nyheder:

Bestod AMO-kurset med bravur

oktober 5th, 2021|0 Comments

Bestod AMO-kurset med bravur Vi har netop haft 2 af vores medarbejdere af sted på AMO-kursus, hvor begge bestod med bravur. AMO-kurset giver vores medarbejdere en masse redskaber til at styre, [...]

TRAVLT FØRSTE MÅNED

september 21st, 2021|0 Comments

TRAVLT FØRSTE MÅNED Rasmus Jessen (vores nye projektleder) er som småt ved at have overstået den første måned hos TS Tech, hvor han har haft særdeles travlt med at sætte sig [...]