TS TECH SENDER 4 TEKNIKERE TIL VLISSINGEN I HOLLAND

TS TECH blev kontaktet af Siemens Gamesa og DEME Offshore, der ønskede vores hjælp, til forskellige opgaver.

Denne gang, gik turen til Vlissingen, hvor vi skulle hjælpe med at få alle containere godkendt og tilsluttet korrekt strøm på dækket af, DEME Offshores´s installationsskib, Sea Installer.

Endvidere skulle der udføres Re-Certificering og godkendelse af alle kabler for dækstrøm via vores anerkendte Cert Safe system

I alt sendte TS TECH, 4 teknikere til Vlissinge, for ud over opgaverne for Siemens Gamesa og DEME Offshore, skulle vi også hjælpe Enable med installationen af Travers systemet på Sea Installeres hoved kran. En opgave, som TS TECH har udført sammen med Enable mange gange før og derfor har stor ekspertise i.

Sea Installer skal, sammen med sit søsterskib, Sea Challenger, rejse de 165 Siemens Gamesa 8MW Vindmøller der udgør det store Orsted projekt, Hornsea Two.

Vi er glade og stolte over, at vi endnu engang bliver valgt som leverandør til disse mobiliseringsopgaver, af nogle af de største spillere på markedet. Tak til Siemens Gamesa Renewable Energy, DEME Offshore og Enable, for et godt samarbejde – Vi ser frem til mange flere opgaver, sammen.

Står I også og mangler dygtig og kompetent arbejdskræft i udlandet, så giv os et kald og få en uforpligtende snak om dit næste projekt.

Kontakt os på:

+45 23 82 46 00 Eller MAIL@TSTECH.DK

Besøg vores Facebook og LinkedIn:

Tidligere nyheder:

TRAVLT FØRSTE MÅNED

september 21st, 2021|0 Comments

TRAVLT FØRSTE MÅNED Rasmus Jessen (vores nye projektleder) er som småt ved at have overstået den første måned hos TS Tech, hvor han har haft særdeles travlt med at sætte sig [...]