Kontakt os 24/7Kontakt os 24/7
Vindikon Energi Industri Cert Safe Kommunikation Marine

Dit el-tekniske
videnshus.

Vi har siden 2009 leveret kompetente og skræddersyede løsninger til en lang række virksomheder inden for seks segmenter.

Dit el-tekniske
videnshus.

Vi har siden 2009 leveret kompetente og skræddersyede løsninger til en lang række virksomheder inden for seks segmenter.

Den forskel vi gør, i tal

%
Kundetilfredshed
+
Kunder på verdensplan
+
Års erfaring

Vi ved alt, så du
ikke behøver.

Vi sætter en ære i altid at have de dygtigste folk. Dem som forstår netop din udfordring. Dem som kan løse den. Og dem som løser den bedst. Vi uddanner os. Drager erfaringer. Bliver klogere. Er på forkant. Som dit el-tekniske videnshus gør vi det vi er bedst til, så du kan gøre det samme.

Vores historie

Din “one-stop-shop”

Vi har siden 2009 leveret kompetente og skræddersyede el-tekniske løsninger til en lang række virksomheder inden for følgende seks segmenter.

Industri

Industri

TS TECH har igennem årene etableret sig som en værdifuld samarbejdspartner indenfor industri og automationsarbejde.

Go to Industri
Cert Safe

Cert Safe

Cert Safe® er et system, der online samler alt historik om din virksomheds eftersynsopgaver samt sikrer din virksomheds dokumentation for alt udført eftersyn og vedligeholdelsesopgaver.

Go to Cert Safe
Kommunikation

Kommunikation

Vores ekspertise, erfaring og fokus på kvalitet sikrer, at dine installationer og serviceopgaver udføres med præcision og pålidelighed.

Go to Kommunikation
Marine

Marine

Som teknisk leverandør til marinesektoren kan du stole på, at TS TECH leverer kompetente og erfarne teknikere og el-installatører, der er højtuddannede og har et omfattende kendskab til branchen.

Go to Marine
TS Tech 17
BLIV EN DEL AF TS TECH

En arbejdsplads, hvor du er det mest værdifulde produkt

TS TECH beskæftiger mere end 70 medarbejdere, og vi har en stærk position som totalleverandør af el tekniske løsninger til flere målgrupper. Vi har en klar ambition om fortsat vækst både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt – og vi vil gerne have dig med på holdet.

Job & kultur