Kontakt os 24/7Kontakt os 24/7
Vindikon Energi Industri Cert Safe Kommunikation Marine

Vind

For vores VIND segment har vi en stærk og strategisk plan, der giver os en retning og sikkerhed for at vi hele tiden er på forkant med udviklingen. 

Vind

For vores VIND segment har vi en stærk og strategisk plan, der giver os en retning og sikkerhed for at vi hele tiden er på forkant med udviklingen. 

Thomas V. West

CCO, Director Wind

(+45) 29 12 48 83
tvw@tstech.dk

Vind segmentet

Vi er det naturlige valg for OEM logistikvirksomheder og rederier indenfor vores kerneområder, som er design og opbygning af pre-assembly sites i hele verden, mobilisering af installationsskibe, hotelskibe, opbygning af power containere samt løsning af retrofit opgaver til lands, herudover har vi kompetente spareparts specialister, som sourcer og leverer kritiske dele til vindmølleindustrien globalt og vi driver altid samarbejdet i meget tæt dialog med vores kunder.  

Pre-assembly sites er et af vores større segmenter. Pre-assembly sites i forbindelse med vindmøller er områder, hvor naceller, tårne og andet udstyr samles og forberedes, før de transporteres til den egentlige placering. Disse steder er ofte beliggende på havne eller andre transportknudepunkter, så det er nemmere at få adgang til de komponenter og udstyr, der skal samles. Dette betyder for os arbejde ved havne i store dele af Europa og også i Østen. 

Pre-assembly sites er ofte midlertidige placeringer, der kun bruges i kortere perioder, mens vindmøllerne er ved at blive samlet og forberedt. Dette betyder også at det ofte er attraktivt for vores kunder at leje et set up fremfor at købe det for at bruge det i en kort periode

"For vores VIND segment har vi en stærk og strategisk plan, der giver os en retning og sikkerhed for at vi hele tiden er på forkant med udviklingen. "

Thomas V. West

CCO, Director Wind

TS TECH er højt placeret i værdikæden, hos mange af vores kunder i vind segmentet. Især i forbindelse med projekter hos både OEM og leverandører som eks. logistikvirksomheder, rederierne og andre TIER 1 leverandører. Ligesom vi konstant udvider porteføljen, senest eks.  med udviklingen af GWO-trænings moduler til træningsudbydere globalt og ligeså gælder vores eftersynsafdeling til at varetage opgaver ud i hele Europa – bla. inden for løfteudstyr m.m.

Vores mål: Vi vil være foretrukken leverandør inden for vores kerne kompetencer og udvikle vores position, vi ser frem imod yderligere vækst indenfor segmentet, herunder udbygge vores markedsposition til at dække endnu mere af Europa, ligesom der udvides med aktiviteter indenfor sites til onshore.

Vi har eget udviklet koncept med leasing/leje, standardløsninger - power containerne, el-infrastruktur pakker. Vi leverer spareparts til installation og eftermarked.

Vi er globalt tilstede - Og leverer lokalt

Eksperter i mobilisering

Mobilisering kan være en omfattende opgave, og hvis det ikke er gjort korrekt, kan det koste din virksomhed dyrt. Derfor kræver en sådan opgave en kompetent partner, som forstår omfanget af opgaven og som garanterer et stykke arbejde af høj kvalitet og fleksibilitet.

TS TECH er eksperter i mobilisering. Vi har altid haft et stort fokus på området, hvilket har gjort os til en go-to partner når det gælder el-arbejde til mobiliseringsopgaver.

Her møder du os på havneområder og lign. arealer

Vores kompetencer spænder bredt og over mange segmenter. Klik på billedet herunder og se den interaktiv animation, hvor du kan få et indblik i noget af det arbejde vi udfører.

Interaktivtkort