Kontakt os 24/7Kontakt os 24/7
Vindikon Energi Industri Cert Safe Kommunikation Marine

Vores segmenter

Vi ved alt, så du
ikke behøver.


Vores segmenter

Vi ved alt, så du
ikke behøver.

Vores segmenter

Inden for følgende områder ser vi os som din ”One-Stop-Shop” partner. Spørg os, vi har svar og løsninger til dig og din virksomhed. TS TECH har siden 2009 leveret kompetente og skræddersyede løsninger til en lang række virksomheder inden for vores segmenter. Vores høje faglige niveau har gjort os til den foretrukne leverandør i flere brancher.

Industri

Industri

TS TECH har igennem årene etableret sig som en værdifuld samarbejdspartner indenfor industri og automationsarbejde.

Go to Industri
Cert Safe

Cert Safe

Cert Safe® er et system, der online samler alt historik om din virksomheds eftersynsopgaver samt sikrer din virksomheds dokumentation for alt udført eftersyn og vedligeholdelsesopgaver.

Go to Cert Safe
Kommunikation

Kommunikation

Vores ekspertise, erfaring og fokus på kvalitet sikrer, at dine installationer og serviceopgaver udføres med præcision og pålidelighed.

Go to Kommunikation
Marine

Marine

Som teknisk leverandør til marinesektoren kan du stole på, at TS TECH leverer kompetente og erfarne teknikere og el-installatører, der er højtuddannede og har et omfattende kendskab til branchen.

Go to Marine
TS Tech 63
Spareparts, Trading & Service

Spareparts, Trading & Service

Vi har hos TS TECH en stor trading afdeling, hvor vi hjælper på tværs af alle vores segmenter.  Her servicerer vi vores kunder med handel, spareparts- og serviceopgaver m.m.

Vores alt-mulig-afdeling, hvor vi bistår med meget mere end hvad der lige ligger under ”kasketten” el-teknisk – men så alligevel er associeret til vores kunders verdener.

Vi leverer 24/7/365, og sikrer dermed vores kunder at de ikke har nedetid, eller selv skal bruge tiden på at søge spareparts eller udføre en serviceopgave.

 

 

Havne er helt særlige for os

På havne i både ind- og udland har vi en helt særlig plads, hvor vi arbejder for vind-, offshore-, havne-, produktions-, og marineindustrien - Og blandt flere af disse også med deres kommunikationsudstyr.

Vores aktiviteter på havne og lign. arealer

Vores kompetencer spænder bredt og over mange segmenter. Klik på billedet herunder og se den interaktive animation, hvor du kan få et indblik i noget af det arbejde vi udfører.

 

Interaktivtkort