Kontakt os 24/7Kontakt os 24/7
Vindikon Energi Industri Cert Safe Kommunikation Marine

Industri 

Vores ledelse deltager aktivt i flere ‘klynger’ hvorved vi hele tiden holdes opdateret og vedligeholder stærke relationer til segmentet.

Industri 

Vores ledelse deltager aktivt i flere ‘klynger’ hvorved vi hele tiden holdes opdateret og vedligeholder stærke relationer til segmentet.

Rasmus B. Jessen

Project Manager, El-installatør

(+45) 26 77 71 49
rbj@tstech.dk

Industrisegmentet

TS TECH har igennem årene etableret sig som en værdifuld samarbejdspartner indenfor industri og automationsarbejde. 

Vi tilfører værdiskabende løsninger for vores kunder og tilfører løbende nye ”senior” kompetencer i eget regi. Vi ser stigende muligheder og opgaver indenfor CCS (Carbon Capture Storage).

Kompetencer i eget regi søges konstant udviklet. Alt dette for at kunne modstå den stigende efterspørgsel på CSS-området og større O & G opgaver. 

Vores ledelse deltager aktivt i flere ‘klynger’ hvorved vi hele tiden holdes opdateret og vedligeholder stærke relationer til segmentet.

Et af de store områder er især halbyggeri og produktionsbyggeri – samt service og vedligehold af samme, ligesom vi har flere større aktører indenfor detail, hvor vi har ansvaret for bla. service og vedligehold, samt overvågning, af alt der vedrører el – eks. belysning, maskiner, værktøj, kabler og elevatorer (ABA og ABDL).

 

Automation

El-automation er teknologien, der gør det muligt at automatisere forskellige elektriske processer og systemer. Det kan omfatte alt fra automatiske døre og vinduer til komplekse fabrikker og produktionsanlæg. 

El-automation bruger normalt en kombination af hardware og software for at opnå automatisering, hvilket kan reducere arbejdsstyrken og forbedre effektiviteten.

Styretavler er en central del af el automation, da de bruges til at kontrollere og overvåge forskellige elektriske systemer og processer. En styretavle er normalt et kabinet med forskellige elektriske komponenter og en kontrolenhed, der kan programmeres til at udføre forskellige opgaver. Styretavler kan variere i størrelse og kompleksitet afhængigt af applikationen og systemets behov.

PLC-software, eller Programmable Logic Controller-software, bruges til at programmere og konfigurere styretavlerne. PLC-softwaren er designet til at forenkle automatiseringsprocessen ved at gøre det nemmere for en programmør at oprette logiske sekvenser, der automatiserer systemet. PLC-softwaren kan bruges til at programmere en række forskellige funktioner, herunder automatiske processer, motorstyring, sensorstyring og meget mere.

Vores gruppetavler er designet til at sikre en stabil og pålidelig energifordeling i store anlæg og komplekse bygninger. Disse tavler fungerer som vigtige knudepunkter, der distribuerer el-energi til forskellige dele af dit anlæg, hvilket sikrer jævn og optimal drift.

Effektavler spiller en central rolle i kontrol og beskyttelse af elektriske energiforsyninger i forskellige industrier og anlæg. Med vores ekspertise inden for el-automation designer og bygger vi effektavler, der tilbyder pålidelig energifordeling og strømstyring.

Samlet set bruges el automation, styretavler, gruppetavler, effekttavler og PLC-software ofte i industrien og produktionsanlæg for at automatisere processer og forbedre effektiviteten.

Vi tilbyder tavler til industrien, samt efterfølgende service og vedligehold.

Vagttelefon - din sikkerhed

TS TECH har døgnbemandet vagttelefon og har således mulighed for hurtigt at rykke ud, hvis der skulle være brug for det.

Vi er godkendt af sikkerhedsstyrelsen og medlem af TEKNIQ, hvilket betyder at vi er dækket af TEKNIQs garantiordning. Dette er din garanti for kvalitet og professionelt udført el- og installationsarbejde.