Kontakt os 24/7Kontakt os 24/7
Vindikon Energi Industri Cert Safe Kommunikation Marine

Medarbejder udtalelser

Når vi spørger vores kollegaer, får vi ærlige svar... Læs herunder nogle af de ærlige udtalelser.

Medarbejder udtalelser

Når vi spørger vores kollegaer, får vi ærlige svar... Læs herunder nogle af de ærlige udtalelser.

Megafedt kollegasammenhold

"Jeg valgte TS TECH fordi jeg igennem en bekendt havde hørt de manglede folk til vindmølleindustrien, som jeg syntes er et fedt område. Det gjorde jeg i 2013.

Det er fedt hos TS TECH, fordi der er mange forskellige opgaver både i ind- og udland, opgaverne er tit store og spændende på tværs af den grønne omstilling og så får man lov at være meget selvstændig i sine opgaver. Derudover er jeg med til at planlægge min hverdag med min leder, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Når man spørger til nyt værktøj, eller hvad man nu står og mangler, så får man altid det man skal bruge.

Det sociale er helt kanon i firmaet og de gør meget for os i form af fester og sociale arrangementer, det skaber et helt vildt godt kollegasammenhold."

Danni Johansen, Cert Safe, servicetekniker

 

En kollega anbefaler...

"Jeg valgte TS TECH da jeg havde hørt fra Patrick, at det var et godt firma, og jeg stod netop og søgte noget nyt, da jeg ikke følte mig tilpas i det gamle firma. 

Det fede ved at arbejde ved TS TECH er, at man selv har meget indflydelse på hvilke opgaver man gerne vi arbejde med. Og så helt klart at der bliver gjort rigtigt meget for sammenholdet, der er jo masser af arrangementer.

Og så selvfølgelige de gode kollegaer og chefer der er nemme at gå til hvis der skulle være noget." 

Carsten Callesen - Elektriker / Montør

 

"Hvis du er nysgerrig, får du lov til at udfolde dig, her er et fedt arbejdstempo med fantastiske kollegaer, åbenhed og ikke langt fra gulv til loft"

Dorthe A. Aarskov

Senior Document Controller

Lærlingejob med alsidighed

"Jeg fik en læreplads ved TS TECH, da jeg stod og manglede en læreplads efter mit grundforløb som elektriker.

Jeg søgte ved TS TECH, fordi jeg havde læst mig frem til at de opererer inden for mange områder indenfor el-faget og primært indenfor industri.

Jeg syntes det lød spændende at prøve at komme rundt og arbejde indenfor bl.a. vind, marine og offshore.

Jeg følte også at det ville kunne åbne op for flere muligheder i fremtiden og ville kunne give mig en bred viden indenfor flere områder, frem for, som mange andre elever, kun at lave nybyg eller lejligheder i hele deres læretid.

Det bedste ved arbejdspladsen er at opgaverne varierer rigtig meget, og man får lov til at prøve kræfter inden for meget forskellige områder. Det er også fedt, at der er mulighed for overarbejde og rejsearbejde, hvis man som mig, gerne vil tjene lidt ekstra i sin læretid.

Udover det er kollegaerne og de fede firmaarrangementer også det der gør det fedt at arbejde ved TS TECH."

Nicolai Christensen - Elektrikerlærling

 

"Aldrig har jeg mødt en arbejdsplads med SÅ højt til loftet"

Jan Willendrup

Head Of Marketing

En helt speciel ånd...

"Jeg valgte at arbejde hos TS TECH på grund af deres spændende arbejdsområder inden for energi og industri. Især fordi det inkluderer projekter som vindmøller, power-to-x og kraftvarmeværker, som altid har fascineret mig. 

Mit kendskab til TS TECH kommer bl.a. fra et energioptimeringsprojekt under mit studie bekræftede og min interesse for deres arbejde.

Siden min start har jeg været glad for at være her hver dag. Hos TS TECH oplever jeg en unik samhørighed, hvor alle støtter hinanden på tværs af faggrupper. Det skaber ikke blot motivation, men også en utrolig positiv arbejdskultur.

Jeg værdsætter de dygtige og dedikerede kollegaer, der altid er klar til at hjælpe og dele deres erfaringer. Desuden imponerer virksomhedens fokus på ordentlig planlægning, sikkerhed og skabelsen af et sundt arbejdsmiljø mig.

Faciliteterne her er fremragende med et stort værksted, det bedste værktøj og alle nødvendige maskiner, hvilket bidrager til at udføre vores arbejde hurtigt og med høj kvalitet til gavn for både kunder og os som medarbejdere.

Det har også stor betydning for mig at have mulighed for at påvirke mine arbejdsopgaver. Hos TS TECH er der åbenhed for specielle ønsker, hvilket giver mig ekstra tilfredsstillelse i det daglige arbejde."

Ken A. Lund - Elektrikerlærling

"Jeg var ikke i tvivl, og et par argumenter for at blive står helt klare for mig. De gode kolleger, jeg udfordres hver dag og det at vi kan drille hinanden - på den gode måde"

Suni Kjærbæk

Ny-udlært lærling

 

Vores holdånd...

"Grunden til at jeg valgte TS TECH var at, jeg fandt firmaet interessant og efter min samtale var jeg ikke i tvivl. Jeg havde også venner og bekendte der arbejdede i firmaet, som fortalte at det var en god social arbejdsplads.

Arbejdsopgaverne er alsidige og mange, man bliver udfordret fagligt og der er mulighed for at udvikle sig personligt og fagligt. Det er også nemt at sparre/få hjælp af sine kolleger. 

Vi får stillet det nødvendige værktøj til rådighed, så vi kan levere den bedste kvalitet.

Det fedeste ved at arbejde ved TS TECH er helt klar den holdånd der er. Det er med til at styrke sammenholdet og gør at man gerne går den ekstra meter for at nå i mål."

Jesper Bjerrum Hansen - Cert Safe, servicetekniker