Kontakt os 24/7Kontakt os 24/7
Vindikon Energi Industri Cert Safe Kommunikation Marine

Kommunikation

TS TECH tilbyder din virksomhed en bred vifte af navigations- og kommunikationstjenester indenfor marine elektronik.

Kommunikation

TS TECH tilbyder din virksomhed en bred vifte af navigations- og kommunikationstjenester indenfor marine elektronik.

Klaus Delf

Project Manager, HSE Specialist

(+45) 52 19 61 10
kld@tstech.dk

Kommunikation

Hos TS TECH tilbyder vi en omfattende palette af navigations- og kommunikationstjenester inden for marine elektronik. Heriblandt UHF-, VHF-, TETRA-, og Repeter løsninger.

Med vores store udvalg af testudstyr er vi i stand til at levere vores tjenester over hele verden. Vores team af dygtige teknikere udfører nye installationer, foretager ændringer og sørger for idriftsættelse af udstyr.

Vi tilbyder også omfattende service, reparation, kalibrering og vedligeholdelse af marine- og elektronisk udstyr. Vores ekspertise strækker sig også til rådgivning inden for dette felt.

Vi distribuerer et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra verdens førende elektronikproducenter, bland andet er vi sølvpartner for Motorola og platiniumpartner for CISCO. Dette giver os mulighed for at skabe unikke og kundetilpassede løsninger, der opfylder specifikke behov og krav.

"Vi er specialiserede i installation og service af avanceret kommunikations- og navigationsudstyr, der opfylder de højeste teknologiske standarder."

Klaus Delf

Project Manager

Vores dedikerede team er engageret i at levere professionelle og omkostningseffektive tjenester til den internationale skibsfart.

TS TECH repræsenterer alle de førende producenter af kommunikations- og navigationsudstyr, hvilket sikrer, at vi altid er opdateret med den nyeste teknologi på markedet.

Vores teknikere gennemgår løbende uddannelse for at kunne servicere forskellige typer udstyr samt håndtere de nyeste teknologier i branchen.

Når det drejer sig om marine elektronik, er TS TECH den førende partner, der kan opfylde dine behov. Vores ekspertise, erfaring og fokus på kvalitet sikrer, at dine installationer og serviceopgaver udføres med præcision og pålidelighed.

Kontakt os i dag for at drøfte dine specifikke krav og lade os levere skræddersyede løsninger til dig. Med TS TECH som din pålidelige partner inden for marine elektronik er du i trygge hænder.