Kontakt os 24/7Kontakt os 24/7
Vindikon Energi Industri Cert Safe Kommunikation Marine

Aktuelle jobopslag

Siden er opdateret og meget aktuel.

Hos TS TECH har vi store drømme, stærke mål og ikke mindst modet til at gøre noget ved det. Som medarbejder hos TS TECH bliver du en del af et Videnshus, der i dag er positioneret som en ledende leverandør til vindsegmentet og andre virksomheder i industrien.

Gennem en stærk organisation med dygtige medarbejdere og fokus på kunder, kvalitet og lønsomhed har TS TECH år efter år, leveret rigtig flotte resultater og stor vækst.  

Vil du med på rejsen…

Thomas B. Sandholdt

CEO / Managing Director

(+45) 26 31 30 00
ts@tstech.dk

Elektrikere

Drømmer DU om et job hvor udvikling og ansvar er i fokus? Ønsker DU at være i en virksomhed hvor tiden aldrig står stille? Har DU lyst til at bidrage til den grønne omstilling indenfor bla. PtX og Vind industrien? – Så kan DU blive vores nye kollega.

Læs mere her

El & instrument ingeniør/tekniker

Du skal være med til at sikre et højt fagligt niveau indenfor El & Instrument området, herunder design & beregninger samt dokumentering af samme. Faglig stærk funktion på de El & Instrument opgaver som forankres i projektorganisationen. Opsøge, samt bruge, egne netværk i forbindelse med nye kunder samt egne relationer.

Læs mere her

Elektriker lærling

Drømmer DU om en læreplads hvor udvikling og ansvar er i fokus? Ønsker DU at være i en virksomhed hvor tiden aldrig står stille? Har DU lyst til at bidrage til den grønne omstilling indenfor bla. PtX- og Vind industrien samt automation? – Så kan DU blive vores nye lærling.

Læs mere her