Kontakt os 24/7Kontakt os 24/7
Vindikon Energi Industri Cert Safe Kommunikation Marine

Aktuelle jobopslag

Siden er opdateret og meget aktuel.

Hos TS TECH har vi store drømme, stærke mål og ikke mindst modet til at gøre noget ved det. Som medarbejder hos TS TECH bliver du en del af et Videnshus, der i dag er positioneret som en ledende leverandør til vindsegmentet og andre virksomheder i industrien.

Gennem en stærk organisation med dygtige medarbejdere og fokus på kunder, kvalitet og lønsomhed har TS TECH år efter år, leveret rigtig flotte resultater og stor vækst.  

Vil du med på rejsen…

Thomas B. Sandholdt

CEO / Managing Director

(+45) 26 31 30 00
ts@tstech.dk

Cert Safe® servicetekniker

Har du hænderne skruet rigtig på... Og drømmer DU om et job med stor frihed og hvor vi udvikler os, og vores løsninger, hele tiden? Ønsker DU at være i en virksomhed hvor tiden aldrig står stille? Så kan DU blive vores nye kollega.

Læs mere her

Elektrikere / industrielektrikere

Drømmer DU om et job hvor udvikling og ansvar er i fokus? Ønsker DU at være i en virksomhed hvor tiden aldrig står stille? Har DU lyst til at bidrage til den grønne omstilling indenfor bla. PtX og Vind industrien? – Så kan DU blive vores nye kollega.

Læs mere her

Elektriker lærling

Drømmer DU om en læreplads hvor udvikling og ansvar er i fokus? Ønsker DU at være i en virksomhed hvor tiden aldrig står stille? Har DU lyst til at bidrage til den grønne omstilling indenfor bla. PtX- og Vind industrien samt automation? – Så kan DU blive vores nye lærling.

Læs mere her

 

 

Bliver du en del af teamet hos TS TECH, så bliver du en del af en arbejdsplads i udvikling, hvor ikke to dage er ens. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, og så sørger vi også for, at vores medarbejdere kan lære hinanden endnu bedre at kende gennem vores mange sociale aktiviteter. Vores meget aktive personaleforening sørger for, at du kan lære kollegerne bedre at kende gennem mange forskellige typer af arrangementer. 

Hos TS TECH går vi op i nærvær og et godt samspil på tværs af afdelinger. Virksomheden bærer præg af en flad social struktur, og der er altid plads til en lille snak ved kaffemaskinen og et smil hen over skærmene. 

Hør det fra en kollega...

Følg dette LINK og se/hør vores projekt manager Klaus, vores elektriker Jonas og vores lærling (nu færdiguddannet) Stefan fortælle om deres job hos TS TECH.  Og nå ja, du kan også se en film en TS TECH...