Kontakt os 24/7Kontakt os 24/7
Vindikon Energi Industri Cert Safe Kommunikation Marine

Vi vil så gerne være flere - så derfor får du lidt om os, vores kultur og dem vi er...

Job & Kultur

Hos TS TECH nærer vi store drømme, opstiller ambitiøse

mål og besidder modet til at omsætte dem til handling.

 

Vi vil så gerne være flere - så derfor får du lidt om os, vores kultur og dem vi er...

Job & Kultur

Hos TS TECH nærer vi store drømme, opstiller ambitiøse

mål og besidder modet til at omsætte dem til handling.

 

Thomas B. Sandholdt

CEO / Managing Director

(+45) 26 31 30 00
ts@tstech.dk

Vores arbejdsplads

Hos TS TECH har vi store drømme, stærke mål og ikke mindst modet til at gøre noget ved det. Som medarbejder hos TS TECH bliver du en del af et el-teknisk videnshus, der i dag er positioneret som ledende leverandør til vindsegmentet, energisegmentet og i industrien – ligesom vi har spændende el-tekniske opgaver indenfor kommunikations udstyr, og for marinesegmentet.

Hos TS TECH har vi år efter år leveret flotte resultater, og det har udelukkende været muligt gennem en stærk organisation med dygtige medarbejdere. Vi har et gennemgående fokus på vores kunder samt på kvalitet og lønsomhed. Vil du have et job i en spændende branche med fokus på blandt andet vindmøller, grøn omstilling, energi og industrien og samtidig blive en del af en spændende rejse? Så kan vi kun opfordre dig til at sende en ansøgning afsted allerede i dag.  

Hos TS TECH anerkender vi, at vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, og vi sætter en stor ære i vores engagement i vores medarbejderes faglige vækst og udvikling. Vi prioriterer medarbejdervækst og udvikling gennem forfremmelser, træning og jobrotationer, i erkendelse af, at deres succes er afgørende for vores egen. 

"Ved at investere i vores medarbejderes faglige vækst støtter vi ikke blot deres udvikling, men styrker også vores organisation."

Thomas B. Sandholdt

CEO / Managing Director

Vi opfordrer vores medarbejdere til at tage ejerskab over deres karriere og arbejde sammen med deres ledere for at skabe individuelle udviklingsplaner, der stemmer overens med deres karriereønsker. Ved at investere i vores medarbejderes faglige vækst understøtter vi ikke kun deres udvikling, men styrker også vores organisation.

Hos TS TECH værdsætter vi betydningen af vores medarbejdere som vores mest værdifulde ressource, og vi lægger stor vægt på vores engagement i deres faglige vækst og udvikling. Vi prioriterer aktivt medarbejdernes vækst idet vi er klar over, at deres succes er afgørende for vores egen succes.

TS TECH beskæftiger mere end 70 medarbejdere, og vi har en stærk position som totalleverandør af tekniske løsninger til flere målgrupper. Vi har en klar ambition om fortsat vækst både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt – og vi vil gerne have dig med på holdet.

Lyder det som noget for dig, så kan du med fordel tage et kig på siden her, hvor du finder de ledige stillinger hos TS TECH i Esbjerg. Vi har både jobs for dig, som søger et ingeniørjob, for dig med anden højere teknisk uddannelse og dig der søger job som elektriker.

Hos TS TECH er vores vigtigste mål at levere et værdifuldt stykke arbejde, som er tilpasset de konkrete behov. Det er denne tilgang, som har gjort os til de førende inden for vores felt.

Vores services spænder bredt fra enkeltinstallationer og installation af netværkssystemer til store mobiliseringer og skræddersyede løsninger for nogle af markedets største aktører. Der er derfor også god mulighed for, at vi har en ledig stilling, der matcher dine ønsker og ambitioner, og det gælder, uanset om du er el-installatør, automationstekniker, maskinmester eller har andre tekniske fagkompetencer.

Join us!

Er der en stilling, du matcher, så send gerne din ansøgning og CV til os på job@tstech.dk. Er det ikke en stilling der matcher – men ser du os som et match til din kvalifikationer hører vi meget gerne fra dig.

Alle ansøgninger behandles fortroligt. 

Hvordan er det at arbejde for TS TECH?
Bliver du en del af teamet hos TS TECH, så bliver du en del af en arbejdsplads i udvikling, hvor ikke to dage er ens. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, og så sørger vi også for, at vores medarbejdere kan lære hinanden endnu bedre at kende gennem vores mange sociale aktiviteter. Vores meget aktive personaleforening sørger for, at du kan lære kollegerne bedre at kende gennem mange forskellige typer af arrangementer. 

Hos TS TECH går vi op i nærvær og et godt samspil på tværs af afdelinger. Virksomheden bærer præg af en flad social struktur, og der er altid plads til en lille snak ved kaffemaskinen og et smil hen over skærmene. 

En, to, tre film - og en fjerde

Følg dette LINK og se/hør vores projekt manager Klaus, vores elektriker Jonas og vores lærling (nu færdiguddannet) Stefan fortælle om deres job hos TS TECH.  Og nå ja, du kan også se en film en TS TECH...