Kontakt os 24/7Kontakt os 24/7
Vindikon Energi Industri Cert Safe Kommunikation Marine

Energi

Vi specialiseret i at levere løsninger til varmepumper til forsyningsvirksomheder, SOC-anlæg og arbejde inden for onshore olie- og gassektoren.

 

 

Energi

Vi specialiseret i at levere løsninger til varmepumper til forsyningsvirksomheder, SOC-anlæg og arbejde inden for onshore olie- og gassektoren.

 

 

Marc Billing

Business Director Energy & Cert Safe

(+45) 40 53 90 70
mbi@tstech.dk

Energisegmentet

 

DIN FORETRUKNE PARTNER INDEN FOR BÆREDYGTIGE LØSNINGER.

Den hurtige udvikling af bæredygtige brintbaserede brændstoffer (Power-to-X) og kulstofopsamling (Carbon Capture and Storage - CCS) har skabt betydeligt momentum, og en voksende række danske virksomheder investerer langsigtede ressourcer i udviklingen af teknologier til grøn brint, e-methanol og etablering af elektrolyseanlæg.

Hos TS TECH arbejder vi i tæt samarbejde med vores kunder for at designe, udvikle, producere, installere og servicere teknologiske løsninger inden for elektriske systemer, automation og meget mere.

Vores engagement i bæredygtighed er ikke blot ord. 

Vi har eksempelvis indgået et klimapartnerskab med Esbjerg Kommune, hvor vi har forpligtet os til at reducere vores CO2-udledning frem mod 2030.

"Vores engagement i bæredygtighed er ikke blot ord"

Marc Billing

Business Director Energy Solutions

Beliggende i Danmarks Energi Metropol nummer 1, Esbjerg, ser vi os selv som en stærk aktør på markedet. Vores ekspertise og erfaring inden for energiløsninger er vores stolthed, og vi er specialiseret i at levere skræddersyede løsninger, herunder varmepumper til forsyningsvirksomheder, SOC-anlæg og onshore olie- og gasprojekter.

Vi er også dybt involveret i spændende design- og udviklingsprojekter inden for PTX, SOL, CCS (Carbon Capture and Storage), plastgenanvendelse og andre innovative anlæg, der adresserer fremtidens energibehov.

TS TECH er den foretrukne partner for kunder, der søger pålidelige og effektive energiløsninger. Vores team af ingeniører, projektledere, installatører, teknikere og elektrikere arbejder hånd i hånd for at levere bæredygtige løsninger, der gør en positiv forskel i verden.