VORES HISTORIE

Historien om TS TECH begynder i 2009, hvor Thomas Sandholdt starter virksomheden og ikke mindst rejsen. Siden 2009 er vi vokset til i dag mere end 55 kollegaer… og vokser.  Væksten er bla. synliggjort med Børsens Gazelle-pris i 2012, 2013, 2014 og 2015.

I 2016 overtog Eltronic Group majoriteten af TS TECH, og blev dermed hovedinvestorer i virksomheden. Dette bidrog til at udvide kundebasen, ligesom vores processer og effektivitet er blevet strømlinet.

I 2022 kommer aktiemajoriteten igen på ”lokale hænder” idet Niels Langerhus fra HYTOR Group og Thomas Sandholdt køber Eltronics del tilbage.

Dit eltekniske videnshus.  Igennem alle årene er der arbejdet mod at nå en stærk position som totalleverandør af el tekniske løsninger til flere målgrupper – hvor især vind, energi, industri & automation er store områder. TS TECH A/S har en klar ambition om fortsat vækst både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt. TS TECH A/S’ 7 forretningsområder spænder bredt inden for det el tekniske område – med stor fokus rettet mod den grønne omstilling. 

VI VÆRNER OM VORES VÆRDIER

Hos TS TECH spiller vores værdier en afgørende rolle. Vi ser dem som retningslinjer, der konstant minder os om, hvor vi er på vej hen – og som kan hjælpe os i alle situationer, og lede os imod vores mål.

TS TECH har overordnet set tre kerneværdier, på hvilke vores drivkraft og eksistensgrundlag hviler.

DE TRE KERNEVÆRDIER

BLIVE #1

At være den foretrukne teknik- og vidensbaserede parter på løsninger til virksomheder i vores målgrupper.

KVALITET OG KUNDETILPASNING

Altid at levere professionelle løsninger med kundens faktiske behov i centrum, både hvad angår konsultation og udførelse.

TILFØRE VÆRDI

At bidrage aktivt til, at vores kunder kan optimere deres drift, præstation og resultater.

TS Tech er kåret til BØRSEN GAZELLE virksomhed
i 2015, 2014, 2013 og 2012